ContaCont.ro - Contabilitate si conturi

417

» Resurse » Monitorul Oficial

Monitorul Oficial nr. 66 din 4.02.2009

program de facturare
Presedintele Romaniei
252. Decret privind trecerea in rezerva a unui general-locotenent cu trei stele din Ministerul Apararii Nationale .

Guvernul Romaniei
36. Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 869/2001 privind organizarea si functionarea Oficiului Participatiilor Statului si Privatizarii in Industrie .

Primul-Ministru
178. Decizie pentru atribuirea unei locuinte de protocol .

Primul-Ministru
179. Decizie pentru numirea doamnei Laura Elena Pop in functia de subsecretar de stat la Departamentul pentru Afaceri Europene .

Primul-Ministru
180. Decizie pentru eliberarea domnului Demeter András István din functia de secretar de stat la Ministerul Culturii, Cultelor si Patrimoniului National .

Primul-Ministru
181. Decizie pentru numirea domnului Octavian Stireanu in functia de secretar de stat la Ministerul Culturii, Cultelor si Patrimoniului National .

Primul-Ministru
182. Decizie pentru numirea domnului Nicolae Adrian Lemeni in functia de secretar de stat la Ministerul Culturii, Cultelor si Patrimoniului National .

Primul-Ministru
183. Decizie pentru numirea domnului Vasile Timis in functia de secretar de stat la Ministerul Culturii, Cultelor si Patrimoniului National .

Ministerul Agriculturii, Padurilor si Dezvoltarii Rurale
17. Ordin al ministrului agriculturii, padurilor si dezvoltarii rurale pentru modificarea si completarea anexei L "Norme metodologice privind modul de acordare a sprijinului financiar si conditiile de eligibilitate pentru activitatile din sectorul zootehnic, asa cum sunt prevazute la lit. a), b) si d) din anexa nr. 3 la Ordonanta de urgenta a Guvernului nr. 123/2006" la Ordinul ministrului agriculturii, padurilor si dezvoltarii rurale nr. 850/2006 pentru aprobarea normelor metodologice privind modul de acordare a sprijinului financiar pentru activitatile din sectorul vegetal, zootehnic, al imbunatatirilor funciare si al organizarii si sistematizarii teritoriului, precum si conditiile de eligibilitate .

Ministerul Agriculturii, Padurilor si Dezvoltarii Rurale
19. Ordin al ministrului agriculturii, padurilor si dezvoltarii rurale privind aprobarea sumelor, a conditiilor si a modului de acordare a acestor sume pentru achizitia materialului seminal congelat de taur si a agentului criogenic folosit la conservare in anul 2009 .

-
Rectificare. Rectificare .

Comentarii
Nume:
E-mail:
Web:

Cuvinte cheie

Au contribuit
Filip Lepus
Filip NET
Site-uri contabilitate
contacafe.ro
Conta.ro
Contabilul.ro
contabilii.ro
Razvan Mustata
Alte resurse
Editura Universul Juridic
juridice.ro
codulmuncii.ro
Legaturi:
Utilaje restaurante
Reteta.ro - retete culinare
Copiii.ro
Psihologu.ro - Psigologie
Aer Conditionat
Clinica Stomatologica Brasov
Manusi Box Everlast
Hubners
Parteneri:
Enews.ro - revista presei online
Inregistrare Marci
Aparate masurare alcoolemie
Aparate masurare sunet
Balkan Travel
Vizitati:
Cofetarie
Ceainarie
Aer Conditionat
Magazin haine
Destinatii vacante
© Filip Lepus 2011