ContaCont.ro - Contabilitate si conturi

347

» Resurse » Monitorul Oficial

Monitorul Oficial nr. 86 din 12.02.2009

program de facturare
Senatul Romaniei
3. Hotarare pentru modificarea Hotararii Senatului nr. 71/2008 privind aprobarea componentei numerice si nominale a comisiilor permanente ale Senatului .

Curtea Constitutionala a Romaniei
1340. Decizia nr. 1.340 din 9 decembrie 2008 referitoare la exceptia de neconstitutionalitate a dispozitiilor art. 399 alin. 3 si art. 399 alin. 1 teza a doua raportat la art. 400 alin. 2 din Codul de procedura civila .

Curtea Constitutionala a Romaniei
87. Decizia . ianuarie 2009 referitoare la exceptia de neconstitutionalitate a dispozitiilor art. 2 alin. (1) .i (3) si art. 10 din Legea nr. 146/1997 privind taxele judiciare de timbru .

Guvernul Romaniei
78. Hotarare privind revocarea din functie a guvernatorului Administratiei Rezervatiei Biosferei "Delta Dunarii" si numirea domnului Baboianu Grigore in aceasta functie .

Primul-Ministru
205. Decizie privind promovarea temporara a doamnei Virginia Stefanica in functia publica de secretar general al Ministerului Mediului .

Primul-Ministru
206. Decizie pentru eliberarea domnului Nagy Zoltán Levente din functia de presedinte, cu rang de secretar de stat, al Agentiei Nationale pentru Protectia Mediului .

Primul-Ministru
207. Decizie pentru numirea domnului Mihail Faca in functia de presedinte, cu rang de secretar de stat, al Agentiei Nationale pentru Protectia Mediului .

Primul-Ministru
208. Decizie pentru aprobarea structurii organizatorice si a statului de functii ale Corpului de control al primului-ministru .

Primul-Ministru
209. Decizie pentru numirea doamnei Adriana Doina Pana in functia de secretar de stat la Ministerul Educatiei, Cercetarii si Inovarii .

Primul-Ministru
210. Decizie pentru numirea domnului Stelian Borzea in functia de presedinte, cu rang de secretar de stat, al Autoritatii Nationale de Reglementare pentru Serviciile Comunitare de Utilitati Publice .

Ministerul Afacerilor Externe
A/634. Ordin al ministrului afacerilor externe privind publicarea rezolutiilor Consiliului de Securitate al Organizatiei Natiunilor Unite nr. 1.854 (2008) privind situatia din Liberia si nr. 1.857 (2008) privind situatia din Republica Democratica Congo .

Banca Nationala a Romaniei
6. Circulara privind rata dobanzii platita la rezervele minime obligatorii constituite in lei incepand cu perioada de aplicare 24 ianuarie-23 februarie 2009 .

Banca Nationala a Romaniei
7. Circulara privind rata dobanzii penalizatoare pentru deficitele de rezerve minime obligatorii constituite in moneda nationala .

Comentarii
Nume:
E-mail:
Web:

Cuvinte cheie

Au contribuit
Filip Lepus
Filip NET
Site-uri contabilitate
contacafe.ro
Conta.ro
Contabilul.ro
contabilii.ro
Razvan Mustata
Alte resurse
Editura Universul Juridic
juridice.ro
codulmuncii.ro
Legaturi:
Utilaje restaurante
Reteta.ro - retete culinare
Copiii.ro
Psihologu.ro - Psigologie
Aer Conditionat
Clinica Stomatologica Brasov
Manusi Box Everlast
Hubners Who is Who
Parteneri:
Enews.ro - revista presei online
Inregistrare Marci
Aparate masurare alcoolemie
Aparate masurare sunet
Balkan Travel
Vizitati:
Cofetarie
Ceainarie
Aer Conditionat
Magazin haine
Destinatii vacante
© Filip Lepus 2011