www.ContaCont.ro - Contabilitate si conturi

31

» Resurse » Monitorul Oficial

Monitorul Oficial nr. 136 din 5.03.2009

program de facturare
Presedintele Romaniei
387. Decret privind acordarea gradului de general de brigada cu o stea unui colonel din Ministerul Apararii Nationale si trecerea acestuia in rezerva cu noul grad .

Presedintele Romaniei
388. Decret privind acordarea gradului de general de brigada cu o stea unui colonel din Ministerul Apararii Nationale si trecerea acestuia in rezerva cu noul grad .

Presedintele Romaniei
389. Decret privind acordarea gradului de general de brigada cu o stea unui colonel din Ministerul Apararii Nationale si trecerea acestuia in rezerva cu noul grad .

Presedintele Romaniei
390. Decret privind inaintarea in gradul de viceamiral cu trei stele a unui contraamiral din Ministerul Apararii Nationale si trecerea acestuia in rezerva cu noul grad .

Presedintele Romaniei
391. Decret privind inaintarea in gradul de contraamiral cu doua stele a unui contraamiral de flotila din Ministerul Apararii Nationale si trecerea acestuia in rezerva cu noul grad .

Presedintele Romaniei
392. Decret privind inaintarea in gradul de contraamiral cu doua stele a unui contraamiral de flotila din Ministerul Apararii Nationale si trecerea acestuia in rezerva cu noul grad .

Presedintele Romaniei
393. Decret privind inaintarea in gradul de general-maior cu doua stele a unui general de brigada din Ministerul Apararii Nationale si trecerea acestuia in rezerva cu noul grad .

Presedintele Romaniei
394. Decret privind trecerea in rezerva a unui general de flotila aeriana din Ministerul Apararii Nationale .

Primul-Ministru
278. Decizie privind eliberarea domnului Alexandru Emil Aldea din functia de vicepresedinte, cu rang de subsecretar de stat, al Autoritatii Nationale pentru Cercetare Stiintifica .

Primul-Ministru
279. Decizie privind numirea domnului Marius Enachescu in functia de vicepresedinte, cu rang de subsecretar de stat, al Autoritatii Nationale pentru Cercetare Stiintifica .

Ministerul Mediului
133. Ordin al ministrului mediului si al ministrului finantelor publice pentru aprobarea procedurii de restituire a unor sume reprezentand diferente de taxa pe poluare pentru autovehicule .

Ministerul Finantelor Publice
360. Ordin al ministrului mediului si al ministrului finantelor publice pentru aprobarea procedurii de restituire a unor sume reprezentand diferente de taxa pe poluare pentru autovehicule .

Ministerul Justitiei si Libertatilor Cetatenesti
648/C. Ordin al ministrului justitiei si libertatilor cetatenesti privind redobandirea cetateniei romane de catre unele persoane .

-
Cuantumul. Cuantumul total al sumelor provenite din finantarile private ale partidelor politice in anul 2008, conform Legii nr. 334/2006 privind finantarea activitatii partidelor politice si a campaniilor electorale .

Comentarii
Nume:
E-mail:
Web:

Cuvinte cheie