ContaCont.ro - Contabilitate si conturi

453

» Resurse » Monitorul Oficial

Monitorul Oficial nr. 207 din 01.04.2009

program de facturare
Primul-Ministru
445. Decizie privind stabilirea atributiilor domnului Ladányi Árpád, inspector guvernamental in cadrul Secretariatului General al Guvernului .

Primul-Ministru
446. Decizie privind stabilirea atributiilor domnului Seres Petru Albert, inspector guvernamental in cadrul Secretariatului General al Guvernului .

Primul-Ministru
448. Decizie pentru numirea domnului Mihai Lucan in functia de consilier personal al primului-ministru in cadrul aparatului propriu de lucru al primului-ministru .

Primul-Ministru
449. Decizie privind eliberarea domnului Dézsi Iosif Zoltán din functia de presedinte, cu rang de secretar de stat, al Administratiei Nationale a Rezervelor de Stat .

Primul-Ministru
450. Decizie privind numirea domnului Vasile Muntenita in functia de presedinte, cu rang de secretar de stat, al Administratiei Nationale a Rezervelor de Stat .

Primul-Ministru
451. Decizie pentru numirea domnului Claudiu Tudorel Preoteasa in functia de vicepresedinte, cu rang de subsecretar de stat, al Agentiei Romane pentru Investitii Straine .

Primul-Ministru
452. Decizie privind eliberarea domnului Cristian Irinel Munteanu din functia de presedinte al Agentiei Nationale de Control al Exporturilor .

Primul-Ministru
453. Decizie privind numirea doamnei Liliana Minca in functia de presedinte al Agentiei Nationale de Control al Exporturilor .

Primul-Ministru
454. Decizie privind eliberarea domnului Puiu Nicolae Fesan din functia de secretar de stat la Secretariatul de Stat pentru Problemele Revolutionarilor din Decembrie 1989 .

Primul-Ministru
455. Decizie privind numirea domnului Vasile Emilian Cutean in functia de secretar de stat la Secretariatul de Stat pentru Problemele Revolutionarilor din Decembrie 1989 .

Primul-Ministru
456. Decizie pentru eliberarea domnului Sergiu Nistor din functia de secretar general al Comisiei Nationale a Romaniei pentru UNESCO .

Primul-Ministru
457. Decizie pentru numirea domnului Serban Ursu in functia de secretar general al Comisiei Nationale a Romaniei pentru UNESCO .

Comentarii
Nume:
E-mail:
Web:

Cuvinte cheie

Au contribuit
Filip Lepus
Filip NET
Site-uri contabilitate
contacafe.ro
Conta.ro
Contabilul.ro
contabilii.ro
Razvan Mustata
Alte resurse
Editura Universul Juridic
juridice.ro
codulmuncii.ro
Legaturi:
Utilaje restaurante
Reteta.ro - retete culinare
Copiii.ro
Psihologu.ro - Psigologie
Aer Conditionat
Clinica Stomatologica Brasov
Manusi Box Everlast
Who is Who
Parteneri:
Enews.ro - revista presei online
Inregistrare Marci
Aparate masurare alcoolemie
Aparate masurare sunet
Balkan Travel
Vizitati:
Cofetarie
Ceainarie
Aer Conditionat
Magazin haine
Destinatii vacante
© Filip Lepus 2011