www.ContaCont.ro - Contabilitate si conturi

47

» Resurse » Monitorul Oficial

Monitorul Oficial nr. 247 din 14.04.2009

program de facturare
Presedintele Romaniei
592. Decret privind acordarea Drapelului de lupta Batalionului 43 Transport "Roman I Musat" .

Presedintele Romaniei
593. Decret privind acordarea gradului de general de brigada cu o stea unui colonel din Ministerul Apararii Nationale si trecerea acestuia in rezerva cu noul grad .

Presedintele Romaniei
594. Decret privind acordarea gradului de general de brigada cu o stea unui colonel din Ministerul Apararii Nationale si trecerea acestuia in rezerva cu noul grad .

Presedintele Romaniei
595. Decret privind acordarea gradului de general de brigada cu o stea unui colonel din Ministerul Apararii Nationale si trecerea acestuia in rezerva cu noul grad .

Presedintele Romaniei
596. Decret privind incetarea raporturilor de serviciu ale unui chestor de politie cu Ministerul Administratiei si Internelor .

Presedintele Romaniei
597. Decret privind acordarea gradului profesional de chestor de politie unui comisar-sef de politie din Ministerul Administratiei si Internelor la incetarea raporturilor de serviciu ale acestuia cu ministerul .

Presedintele Romaniei
598. Decret privind incetarea raporturilor de serviciu ale unui chestor principal de politie cu Ministerul Administratiei si Internelor .

Presedintele Romaniei
599. Decret privind supunerea spre ratificare Parlamentului a Acordului de securitate dintre Romania si Republica Portugheza privind protectia reciproca a informatiilor clasificate, semnat la Bucuresti la 14 mai 2008 .

Presedintele Romaniei
600. Decret privind supunerea spre ratificare Parlamentului a Protocolului, deschis spre semnare la Bruxelles la 2 iunie 1998 si semnat de Romania la 3 iunie 2008, privind amendarea Anexei de securitate la Acordul dintre partile la Tratatul Atlanticului de Nord pentru cooperarea privind informatiile in domeniul atomic, deschis spre semnare la Paris la 18 iunie 1964 si semnat de Romania la Washington la 14 februarie 2006 .

Curtea Constitutionala a Romaniei
391. Decizia . martie 2009 referitoare la exceptia de neconstitutionalitate a dispozitiilor art. 305 din Codul de procedura civila .

Guvernul Romaniei
390. Hotarare privind declansarea procedurilor de expropriere a imobilelor proprietate privata situate pe amplasamentul lucrarii de utilitate publica de interes national "Infrastructura feroviara de acces la podul peste Dunare de la Calafat-Vidin" .

Guvernul Romaniei
420. Hotarare privind rechemarea unui consul general .

Guvernul Romaniei
421. Hotarare privind rechemarea unui consul general .

Guvernul Romaniei
422. Hotarare privind rechemarea unui consul general .

Guvernul Romaniei
423. Hotarare privind rechemarea unui consul general .

Guvernul Romaniei
424. Hotarare privind rechemarea unui consul general .

Ministerul Administratiei si Internelor
45. Ordin al viceprim-ministrului, ministrul administratiei si internelor, pentru modificarea Ordinului ministrului internelor si reformei administrative nr. 665/2008 privind unele activitati de management resurse umane in unitatile Ministerului Administratiei si Internelor .

Ministerul Justitiei si Libertatilor Cetatenesti
1115/C. Ordin al ministrului justitiei si libertatilor cetatenesti privind redobandirea cetateniei romane de catre unele persoane .

Comentarii
Nume:
E-mail:
Web:

Cuvinte cheie