www.ContaCont.ro - Contabilitate si conturi

46

» Resurse » Monitorul Oficial

Monitorul Oficial nr. 296 din 06.05.2009

program de facturare
Presedintele Romaniei
704. Decret privind conferirea unor decoratii .

Presedintele Romaniei
705. Decret privind conferirea unor decoratii .

Presedintele Romaniei
706. Decret privind acordarea gradului de general de brigada in retragere unui colonel in retragere, veteran de razboi, din Ministerul Administratiei si Internelor .

Presedintele Romaniei
707. Decret privind inaintarea unui general de brigada in retragere, veteran de razboi, din Ministerul Administratiei si Internelor in gradul de general-maior in retragere .

Presedintele Romaniei
708. Decret privind acordarea gradului de general de flotila aeriana in retragere unui comandor in retragere, veteran de razboi, din Ministerul Apararii Nationale .

Presedintele Romaniei
709. Decret privind acordarea gradului de general de brigada in retragere unui colonel in retragere, veteran de razboi, din Ministerul Apararii Nationale .

Presedintele Romaniei
710. Decret privind acordarea gradului de general de brigada in retragere unui colonel in retragere, veteran de razboi, din Ministerul Apararii Nationale .

Presedintele Romaniei
711. Decret privind acordarea gradului de general de brigada in retragere unui colonel in retragere, veteran de razboi, din Ministerul Apararii Nationale .

Presedintele Romaniei
712. Decret privind acordarea gradului de general de brigada in retragere unui colonel in retragere, veteran de razboi, din Ministerul Apararii Nationale .

Presedintele Romaniei
713. Decret privind acordarea gradului de general de brigada in retragere unui colonel in retragere, veteran de razboi, din Ministerul Apararii Nationale .

Presedintele Romaniei
714. Decret privind acordarea gradului de general de brigada in retragere unui colonel in retragere, veteran de razboi, din Ministerul Apararii Nationale .

Presedintele Romaniei
715. Decret privind acordarea gradului de general de brigada in retragere unui colonel in retragere, veteran de razboi, din Ministerul Apararii Nationale .

Presedintele Romaniei
716. Decret privind acordarea gradului de general de brigada in retragere unui colonel in retragere, veteran de razboi, din Ministerul Apararii Nationale .

Presedintele Romaniei
717. Decret privind acordarea gradului de general de brigada in retragere unui colonel in retragere, veteran de razboi, din Ministerul Apararii Nationale .

Presedintele Romaniei
718. Decret privind acordarea gradului de general de brigada in retragere unui colonel in retragere, veteran de razboi, din Ministerul Apararii Nationale .

Presedintele Romaniei
719. Decret privind inaintarea unui contraamiral de flotila in retragere, veteran de razboi, din Ministerul Apararii Nationale in gradul de contraamiral in retragere .

Presedintele Romaniei
720. Decret privind inaintarea unui general de brigada in retragere, veteran de razboi, din Ministerul Apararii Nationale in gradul de general-maior in retragere .

Presedintele Romaniei
721. Decret privind inaintarea unui general de brigada in retragere, veteran de razboi, din Ministerul Apararii Nationale in gradul de general-maior in retragere .

Presedintele Romaniei
722. Decret privind inaintarea unui general de brigada in retragere, veteran de razboi, din Ministerul Apararii Nationale in gradul de general-maior in retragere .

Presedintele Romaniei
723. Decret privind inaintarea unui general de brigada in retragere, veteran de razboi, din Ministerul Apararii Nationale in gradul de general-maior in retragere .

Presedintele Romaniei
724. Decret privind inaintarea unui general-maior in retragere, veteran de razboi, din Ministerul Apararii Nationale in gradul de general-locotenent in retragere .

Presedintele Romaniei
725. Decret privind inaintarea unui general-maior in retragere, veteran de razboi, din Ministerul Apararii Nationale in gradul de general-locotenent in retragere .

Presedintele Romaniei
726. Decret privind acordarea gradului de general de brigada in retragere unui colonel in retragere, veteran de razboi, din Ministerul Administratiei si Internelor .

Autoritatea Nationala pentru Reglementarea si Monitorizarea Achizitiilor Publice
80. Ordin al presedintelui Autoritatii Nationale pentru Reglementarea si Monitorizarea Achizitiilor Publice pentru abrogarea Ordinului presedintelui Autoritatii Nationale pentru Reglementarea si Monitorizarea Achizitiilor Publice nr. 155/2006 privind aprobarea Ghidului pentru atribuirea contractelor de achizitie publica .

Agentia Nationala de Cadastru si Publicitate Imobiliara
186. Ordin al directorului general al Agentiei Nationale de Cadastru si Publicitate Imobiliara privind stabilirea termenelor de prestare a serviciilor furnizate de Agentia Nationala de Cadastru si Publicitate Imobiliara si unitatile sale subordonate .

-
Lista. Lista cuprinzand asociatiile si fundatiile carora li s-au alocat subventii de la bugetul local al municipiului Targu Mures pentru anul 2009, in conformitate cu prevederile Legii nr. 34/1998 privind acordarea unor subventii asociatiilor si fundatiilor romane cu personalitate juridica, care infiinteaza si administreaza unitati de asistenta sociala .

Comentarii
Nume:
E-mail:
Web:

Cuvinte cheie