ContaCont.ro - Contabilitate si conturi

442

» Resurse » Monitorul Oficial

Monitorul Oficial nr. 425 din 22.06.2009

program de facturare
Curtea Constitutionala a Romaniei
579. Decizia . aprilie 2009 referitoare la exceptia de neconstitutionalitate a dispozitiilor art. 301 si art. 336 din Codul de procedura civila .

Curtea Constitutionala a Romaniei
580. Decizia . aprilie 2009 referitoare la exceptia de neconstitutionalitate a dispozitiilor art. 282^1 din Codul de procedura civila .

Curtea Constitutionala a Romaniei
581. Decizia . aprilie 2009 referitoare la exceptia de neconstitutionalitate a dispozitiilor art. 244^1 alin. 2 din Codul de procedura civila si ale art. 29 alin. (6) din Legea nr. 47/1992 privind organizarea si functionarea Curtii Constitutionale .

Guvernul Romaniei
701. Hotarare privind aprobarea bugetului de venituri si cheltuieli pe anul 2009 al Companiei Nationale "Posta Romana" - S.A., la care Ministerul Comunicatiilor si Societatii Informationale indeplineste atributiile pe care statul roman le are in calitate de actionar .

Primul-Ministru
568. Decizie privind detasarea doamnei Irina Alexe din functia de secretar general adjunct la Ministerul Administratiei si Internelor in functia de secretar general al Ministerului Dezvoltarii Regionale si Locuintei .

Primul-Ministru
569. Decizie privind detasarea domnului Constantin Cristian Baci de la Ministerul Administratiei si Internelor la Ministerul Dezvoltarii Regionale si Locuintei, pe functia de secretar general adjunct .

Ministerul Administratiei si Internelor
113. Ordin al viceprim-ministrului, ministrul administratiei si internelor, privind desemnarea domnului secretar de stat Mihai Viorel Fifor si a domnului secretar de stat Catalin Vrabie ca reprezentanti ai Ministerului Administratiei si Internelor in componenta Comisiei Centrale pentru Recensamantul General Agricol .

Ministerul Agriculturii, Padurilor si Dezvoltarii Rurale
380. Ordin al ministrului agriculturii, padurilor si dezvoltarii rurale privind conditiile de acordare a autorizatiei speciale de pescuit in scop stiintific .

Ministerul Sanatatii
762. Ordin al ministrului sanatatii pentru modificarea Ordinului ministrului sanatatii nr. 326/2009 privind infiintarea comisiilor de specialitate ale Ministerului Sanatatii si Comisiei nationale de transparenta .

Comentarii
Nume:
E-mail:
Web:

Cuvinte cheie

Au contribuit
Filip Lepus
Filip NET
Site-uri contabilitate
contacafe.ro
Conta.ro
Contabilul.ro
contabilii.ro
Razvan Mustata
Alte resurse
Editura Universul Juridic
juridice.ro
codulmuncii.ro
Legaturi:
Utilaje restaurante
Reteta.ro - retete culinare
Copiii.ro
Psihologu.ro - Psigologie
Aer Conditionat
Clinica Stomatologica Brasov
Manusi Box Everlast
Hubners Who is Who
Parteneri:
Enews.ro - revista presei online
Inregistrare Marci
Aparate masurare alcoolemie
Aparate masurare sunet
Balkan Travel
Vizitati:
Cofetarie
Ceainarie
Aer Conditionat
Magazin haine
Destinatii vacante
© Filip Lepus 2011