ContaCont.ro - Contabilitate si conturi

502

» Resurse » Monitorul Oficial

Monitorul Oficial nr. 652 din 02.10.2009

program de facturare
Primul-Ministru
652. Decizie pentru eliberarea domnului Matache Iulian din funcţia de secretar de stat la Ministerul Dezvoltarii Regionale şi Locuinţei .

Primul-Ministru
653. Decizie pentru eliberarea domnului Lucian Şova din funcţia de secretar de stat la Ministerul Economiei .

Primul-Ministru
654. Decizie pentru eliberarea doamnei Doina Micşunica Dreţcanu din funcţia de preşedinte al Autoritaţii Naţionale pentru Persoanele cu Handicap .

Primul-Ministru
655. Decizie pentru eliberarea domnului Dumitru-Nicu Cornoiu din funcţia de secretar de stat la Ministerul Muncii, Familiei şi Protecţiei Sociale .

Primul-Ministru
656. Decizie pentru eliberarea domnului Alexandru Petru Fratean din funcţia de secretar de stat la Ministerul Muncii, Familiei şi Protecţiei Sociale .

Primul-Ministru
657. Decizie pentru eliberarea domnului Marius Lazar din funcţia de secretar de stat la Ministerul Muncii, Familiei şi Protecţiei Sociale .

Primul-Ministru
658. Decizie privind eliberarea domnului Tudor Totu din funcÅ£ia de secretar de stat în cadrul Ministerului SanataÅ£ii .

Primul-Ministru
659. Decizie privind eliberarea domnului Aurel Nechita din funcÅ£ia de secretar de stat în cadrul Ministerului SanataÅ£ii .

Primul-Ministru
660. Decizie pentru eliberarea doamnei Iustina Radu din funcţia de vicepreşedinte al Autoritaţii Naţionale pentru Persoanele cu Handicap .

Primul-Ministru
661. Decizie pentru eliberarea doamnei Ileana Savu din funcţia de secretar de stat al Autoritaţii Naţionale pentru Protecţia Drepturilor Copilului .

Primul-Ministru
662. Decizie pentru eliberarea doamnei Luminiţa Anghel din funcţia de subsecretar de stat al Autoritaţii Naţionale pentru Protecţia Drepturilor Copilului .

Primul-Ministru
663. Decizie pentru eliberarea domnului Gica Duţa din funcţia de subsecretar de stat la Ministerul Agriculturii, Padurilor şi Dezvoltarii Rurale .

Primul-Ministru
664. Decizie pentru eliberarea domnului Liviu Harbuz din funcţia de secretar de stat la Ministerul Agriculturii, Padurilor şi Dezvoltarii Rurale .

Primul-Ministru
666. Decizie pentru eliberarea domnului Valentin Preda din funcţia de secretar de stat la Ministerul Transporturilor şi Infrastructurii .

Primul-Ministru
665. Decizie pentru eliberarea domnului Catalin Aurelian Roşculete din funcţia de secretar de stat la Ministerul Agriculturii, Padurilor şi Dezvoltarii Rurale .

Primul-Ministru
668. Decizie pentru eliberarea domnului Razvan Bobeanu din funcţia de secretar de stat la Ministerul Tineretului şi Sportului .

Primul-Ministru
667. Decizie pentru eliberarea domnului Dan Tataru din funcţia de secretar de stat la Ministerul Apararii Naţionale .

Primul-Ministru
670. Decizie pentru eliberarea domnului Mihnea Cosmin Costoiu din funcţia de secretar de stat la Ministerul Educaţiei, Cercetarii şi Inovarii .

Primul-Ministru
669. Decizie pentru eliberarea doamnei Ioana Liana Pop din funcţia de secretar de stat la Departamentul pentru Relaţia cu Parlamentul .

Primul-Ministru
673. Decizie pentru eliberarea doamnei Maria Elena Teodorescu din funcţia de vicepreşedinte al Agenţiei Naţionale pentru Protecţia Mediului .

Primul-Ministru
671. Decizie pentru eliberarea domnului Augustin Constantin Mitu din funcţia de secretar de stat la Ministerul Educaţiei, Cercetarii şi Inovarii .

Primul-Ministru
672. Decizie pentru eliberarea doamnei Adriana Doina Pana din funcţia de secretar de stat la Ministerul Educaţiei, Cercetarii şi Inovarii .

Primul-Ministru
676. Decizie pentru eliberarea doamnei Silvia Claudia Mihalcea din funcţia de vicepreşedinte al Autoritaţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor .

Primul-Ministru
675. Decizie pentru eliberarea domnul Mihai Mohaci din funcţia de vicepreşedinte al Autoritaţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor .

Primul-Ministru
674. Decizie pentru eliberarea domnul Doru Laurian Badulescu din funcţia de secretar de stat la Ministerul Mediului .

Primul-Ministru
679. Decizie pentru eliberarea doamnei Liliana Minca din funcţia de preşedinte al Agenţiei Naţionale de Control al Exporturilor .

Primul-Ministru
677. Decizie pentru eliberarea domnului Bogdan Marcel Pandelica din funcţia de preşedinte al Autoritaţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor .

Primul-Ministru
678. Decizie pentru eliberarea domnului Mihail Fâca din funcÅ£ia de preÅŸedinte, cu rang de secretar de stat, al AgenÅ£iei NaÅ£ionale pentru ProtecÅ£ia Mediului .

Primul-Ministru
681. Decizie pentru eliberarea doamnei Ancuţa Gianina Opre din funcţia de preşedinte, cu rang de secretar de stat, al Autoritaţii Naţionale pentru Restituirea Proprietaţilor .

Primul-Ministru
680. Decizie pentru eliberarea domnului Vasile Munteniţa din funcţia de preşedinte al Administraţiei Naţionale a Rezervelor de Stat .

Primul-Ministru
683. Decizie pentru eliberarea domnului Costel Topcian din funcţia de secretar de stat la Ministerul Comunicaţiilor şi Societaţii Informaţionale .

Primul-Ministru
682. Decizie pentru eliberarea doamnei Natalia Elena Intotero din funcţia de secretar de stat la Ministerul Afacerilor Externe .

Primul-Ministru
684. Decizie pentru eliberarea domnului Catalin Florin Teodorescu din funcţia de vicepreşedinte al Autoritaţii Naţionale Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor .

Comentarii
Nume:
E-mail:
Web:

Cuvinte cheie

Au contribuit
Filip Lepus
Filip NET
Site-uri contabilitate
contacafe.ro
Conta.ro
Contabilul.ro
contabilii.ro
Razvan Mustata
Alte resurse
Editura Universul Juridic
juridice.ro
codulmuncii.ro
Legaturi:
Utilaje restaurante
Reteta.ro - retete culinare
Copiii.ro
Psihologu.ro - Psigologie
Aer Conditionat
Clinica Stomatologica Brasov
Manusi Box Everlast
Who is Who in Deutschland
Parteneri:
Enews.ro - revista presei online
Inregistrare Marci
Aparate masurare alcoolemie
Aparate masurare sunet
Balkan Travel
Vizitati:
Cofetarie
Ceainarie
Aer Conditionat
Magazin haine
Destinatii vacante
© Filip Lepus 2011