www.ContaCont.ro - Contabilitate si conturi

33

» Resurse » Monitorul Oficial

Monitorul Oficial nr. 657 din 02.10.2009

program de facturare
Presedintele Romaniei
1349. Decret pentru numirea în funcÅ£ie a preÅŸedintelui SecÅ£iei comerciale a Înaltei CurÅ£i de CasaÅ£ie ÅŸi JustiÅ£ie .

Presedintele Romaniei
1350. Decret privind conferirea Ordinului NaÅ£ional Pentru Merit în grad de Cavaler .

Presedintele Romaniei
1352. Decret privind înaintarea în gradul de general-maior cu doua stele a unui general de brigada cu o stea din Ministerul Apararii NaÅ£ionale ÅŸi trecerea acestuia în rezerva cu noul grad .

Presedintele Romaniei
1351. Decret privind înaintarea în gradul de general-locotenent cu trei stele a unui general-maior cu doua stele din Ministerul Apararii NaÅ£ionale ÅŸi trecerea acestuia în rezerva cu noul grad .

Presedintele Romaniei
1354. Decret privind acordarea gradului de general de brigada cu o stea unui colonel din Serviciul de ProtecÅ£ie ÅŸi Paza ÅŸi trecerea acestuia în rezerva cu noul grad .

Presedintele Romaniei
1353. Decret privind acordarea gradului de general de brigada cu o stea unui colonel din Ministerul Apararii NaÅ£ionale ÅŸi trecerea acestuia în rezerva cu noul grad .

Presedintele Romaniei
1369. Decret pentru numirea procurorului general al Parchetului de pe lânga Înalta Curte de CasaÅ£ie ÅŸi JustiÅ£ie .

Presedintele Romaniei
1355. Decret privind acordarea gradului de general de brigada cu o stea unui colonel din Ministerul Apararii NaÅ£ionale ÅŸi trecerea acestuia în rezerva cu noul grad .

Curtea Constitutionala a Romaniei
1100. Decizie referitoare la excepÅ£ia de neconstituÅ£ionalitate a dispoziÅ£iilor art. 41 alin. (2) teza întâi din Legea nr. 19/2000 privind sistemul public de pensii ÅŸi alte drepturi de asigurari sociale .

Curtea Constitutionala a Romaniei
1111. Decizie cu privire la excepţia de neconstituţionalitate a dispoziţiilor art. 1 alin. (1) din Ordonanţa Guvernului nr. 5/2001 privind procedura somaţiei de plata .

Primul-Ministru
685. Decizie pentru eliberarea domnului Constantin-Adrian Balaban-Grajdan din funcÅ£ia de inspector general de stat al Inspectoratului de Stat în ConstrucÅ£ii - I.S.C. ÅŸi de preÅŸedinte al consiliului de conducere al acestuia .

Primul-Ministru
686. Decizie pentru numirea doamnei Carmen Dinca în funcÅ£ia de consilier de stat în cadrul aparatului propriu de lucru al viceprim-ministrului .

Ministerul Educatiei, Cercetarii si Inovarii
5356. Ordin privind programele de studii universitare de masterat înfiinÅ£ate prin hotarâri ale senatelor instituÅ£iilor de învaÅ£amânt superior în baza Legii învaÅ£amântului nr. 84/1995, a Legii nr. 2/2008 privind modificarea Legii învaÅ£amântului nr. 84/1995, republicata, ÅŸi a OrdonanÅ£ei de urgenÅ£a a Guvernului nr. 89/2008 pentru modificarea Legii învaÅ£amântului nr. 84/1995 .

Comentarii
Nume:
E-mail:
Web:

Cuvinte cheie