www.ContaCont.ro - Contabilitate si conturi

471

» Resurse » Monitorul Oficial

Monitorul Oficial nr. 676 din 08.10.2009

program de facturare
Parlamentul Romaniei
300. Lege pentru aprobarea OrdonanÅ£ei de urgenÅ£a a Guvernului nr. 41/2009 privind unele masuri în domeniul salarizarii personalului din sectorul bugetar pentru perioada mai-decembrie 2009 .

Presedintele Romaniei
1372. Decret privind promulgarea Legii pentru aprobarea OrdonanÅ£ei de urgenÅ£a a Guvernului nr. 41/2009 privind unele masuri în domeniul salarizarii personalului din sectorul bugetar pentru perioada mai-decembrie 2009 .

Parlamentul Romaniei
301. Lege pentru aprobarea Ordonanţei de urgenţa a Guvernului nr. 39/2009 privind unele masuri de creştere a suprafeţei contractate pentru irigaţii .

Presedintele Romaniei
1373. Decret privind promulgarea Legii pentru aprobarea Ordonanţei de urgenţa a Guvernului nr. 39/2009 privind unele masuri de creştere a suprafeţei contractate pentru irigaţii .

Parlamentul Romaniei
303. Lege privind aprobarea Ordonanţei de urgenţa a Guvernului nr. 11/2009 pentru modificarea şi completarea Legii nr. 33/2007 privind organizarea şi desfaşurarea alegerilor pentru Parlamentul European .

Presedintele Romaniei
1375. Decret pentru promulgarea Legii privind aprobarea Ordonanţei de urgenţa a Guvernului nr. 11/2009 pentru modificarea şi completarea Legii nr. 33/2007 privind organizarea şi desfaşurarea alegerilor pentru Parlamentul European .

-
Protocol între Arhivele NaÅ£ionale din cadrul Ministerului Internelor ÅŸi Reformei Administrative din România ÅŸi Muzeul Memorial al Holocaustului din Statele Unite ale Americii pentru modificarea Acordului de cooperare dintre Arhivele NaÅ£ionale din cadrul Ministerului AdministraÅ£iei ÅŸi Internelor din România ÅŸi Muzeul Memorial al Holocaustului din Statele Unite ale Americii, semnat la BucureÅŸti la 3 iulie 2006 Nr. - din 29-Octombrie-2008

Guvernul Romaniei
1201. Hotarâre pentru aprobarea Protocolului dintre Arhivele NaÅ£ionale din cadrul Ministerului Internelor ÅŸi Reformei Administrative din România ÅŸi Muzeul Memorial al Holocaustului din Statele Unite ale Americii, semnat la BucureÅŸti la 29 octombrie 2008, pentru modificarea Acordului de cooperare dintre Arhivele NaÅ£ionale din cadrul Ministerului AdministraÅ£iei ÅŸi Internelor din România ÅŸi Muzeul Memorial al Holocaustului din Statele Unite ale Americii, semnat la BucureÅŸti la 3 iulie 2006 .

Primul-Ministru
704. Decizie privind numirea domnului Daniel Florea în funcÅ£ia de vicepreÅŸedinte al AutoritaÅ£ii pentru Valorificarea Activelor Statului .

Primul-Ministru
705. Decizie privind numirea doamnei Ionela Bruchental-Pop în funcÅ£ia de vicepreÅŸedinte al AutoritaÅ£ii pentru Valorificarea Activelor Statului .

Primul-Ministru
706. Decizie privind eliberarea domnului Gelu Agafiel Maracineanu din funcţia de preşedinte, cu rang de secretar de stat, al Agenţiei Naţionale pentru Resurse Minerale .

Primul-Ministru
707. Decizie privind eliberarea domnului Cristian Morarescu din funcţia de vicepreşedinte, cu rang de subsecretar de stat, al Autoritaţii Naţionale pentru Restituirea Proprietaţilor .

Primul-Ministru
708. Decizie privind numirea doamnei CrinuÅ£a Nicoleta Dumitrean în funcÅ£ia de preÅŸedinte, cu rang de secretar de stat, al AutoritaÅ£ii NaÅ£ionale pentru Restituirea ProprietaÅ£ilor .

Primul-Ministru
709. Decizie privind numirea domnului Catalin Florin Teodorescu în funcÅ£ia de vicepreÅŸedinte, cu rang de subsecretar de stat, al AutoritaÅ£ii NaÅ£ionale pentru Restituirea ProprietaÅ£ilor .

Primul-Ministru
710. Decizie privind încetarea promovarii temporare a doamnei Virginia Åžtefanica în funcÅ£ia publica de secretar general al Ministerului Mediului .

Primul-Ministru
711. Decizie privind aplicarea mobilitaÅ£ii pentru domnul Ion Anghel din funcÅ£ia publica de secretar general adjunct în cadrul Ministerului Transporturilor ÅŸi Infrastructurii în funcÅ£ia publica de secretar general în cadrul Ministerului Mediului .

Primul-Ministru
712. Decizie pentru numirea domnului Alexandru PatruÅ£i în funcÅ£ia de preÅŸedinte, cu rang de secretar de stat, al AgenÅ£iei NaÅ£ionale pentru Resurse Minerale .

Primul-Ministru
713. Decizie pentru eliberarea domnului Constantin Axinia din funcÅ£ia de subsecretar de stat în cadrul Ministerului Transporturilor ÅŸi Infrastructurii .

Primul-Ministru
714. Decizie pentru numirea domnului Gheorghe Popa în funcÅ£ia de secretar de stat în cadrul Ministerului Transporturilor ÅŸi Infrastructurii .

Primul-Ministru
715. Decizie pentru eliberarea domnului Robert Laurenţiu Iapornicu din funcţia de preşedinte, cu rang de secretar de stat, al Agenţiei Naţionale pentru Romi .

Primul-Ministru
716. Decizie privind constatarea încetarii promovarii temporare a domnului Petre George Pavelescu în funcÅ£ia publica de secretar general al Ministerului SanataÅ£ii .

Primul-Ministru
718. Decizie pentru numirea domnului Aurelian Popa în funcÅ£ia de preÅŸedinte al AutoritaÅ£ii pentru Valorificarea Activelor Statului .

Primul-Ministru
717. Decizie privind aplicarea mobilitaÅ£ii pentru doamna Adela Petrinia Neagoe din funcÅ£ia publica de secretar general adjunct în funcÅ£ia publica de secretar general în cadrul Ministerului SanataÅ£ii .

Primul-Ministru
719. Decizie pentru numirea domnului Ilie Dinca în funcÅ£ia de preÅŸedinte, cu rang de secretar de stat, al AgenÅ£iei NaÅ£ionale pentru Romi .

Primul-Ministru
720. Decizie pentru eliberarea doamnei Laura Elena Pop din funcţia de subsecretar de stat la Departamentul pentru Afaceri Europene .

Primul-Ministru
721. Decizie pentru numirea domnului Alexandru Nazare în funcÅ£ia de subsecretar de stat la Departamentul pentru Afaceri Europene .

Primul-Ministru
722. Decizie pentru eliberarea domnului Marian Hoinaru din funcţia de secretar de stat la Ministerul Agriculturii, Padurilor şi Dezvoltarii Rurale .

Primul-Ministru
723. Decizie pentru numirea domnului Bogdan Manoiu în funcÅ£ia de ÅŸef al Departamentului pentru Afaceri Europene, cu rang de ministru .

Comentarii
Nume:
E-mail:
Web:

Cuvinte cheie