ContaCont.ro - Contabilitate si conturi

162

« Inapoi

Piei brute de bovine si cabaline, intregi

Cod: 1511.24
CPA: 15.11.24
CPC:
SH_NC: 4101(.20, .50)
Subclasa CPSA: 15.11.2
Sectiune: PRODUSE ALE INDUSTRIEI PRELUCRATOARE
Subsectiune: PRODUSE ALE INDUSTRIEI ALIMENTARE, BAUTURI SI TUTUN
Diviziune: Produse alimentare si bauturi
Grupa: Carne si produse pe baza de carne
Clasa: Carne si produse rezultate din sacrificarea animalelor (exclusiv carnea de pasare)
Subclasa: Lana, par si piei brute rezultate din sacrificarea animalelor
Au contribuit
Filip Lepus
Filip NET
Site-uri contabilitate
contacafe.ro
Conta.ro
Contabilul.ro
contabilii.ro
Razvan Mustata
Alte resurse
Editura Universul Juridic
juridice.ro
codulmuncii.ro
Legaturi:
Utilaje restaurante
Reteta.ro - retete culinare
Copiii.ro
Psihologu.ro - Psigologie
Aer Conditionat
Clinica Stomatologica Brasov
Manusi Box Everlast
Hubners Who is Who
Parteneri:
Enews.ro - revista presei online
Inregistrare Marci
Aparate masurare alcoolemie
Aparate masurare sunet
Balkan Travel
Vizitati:
Cofetarie
Ceainarie
Aer Conditionat
Magazin haine
Destinatii vacante
© Filip Lepus 2011